پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
آغاز تغییر موازنه قدرت در غرب آسیا/ نقشه راه در صورت گستردگی دامنه جنگ مشخص است

حوزه/ متکی با بیان اینکه تغییر موازنه قدرت در غرب آسیا شروع شده است، گفت: آمریکایی‌ها باید حضور خود در منطقه را جمع کنند و در صورتی که دامنه جنگ گسترده‌تر شده و زیرساخت‌های ما را هدف قرار دهند، نقشه راه مشخص خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، منوچهر متکی در گفت‌وگویی با بیان اینکه ما باید دوربین را بالاتر آورده و وسیع تر و عمیق تر مباحث را ببینیم، گفت: خبر کوتاه بود؛ آیت الله خامنه ای شهید شد اما تاثیر آن به این سادگی نیست. یک تاریخ پشت آن است. ما در دهه های پایانی قرن گذشته، احیا دوباره اسلام را به عنوان مکتبی که مدعی است و در برابر شرایطی که داشتند بر دنیا تحمیل می کردند حرف دارد، شاهد بودیم.

دشمن به دنبال تقدس‌زدایی از مکتب اسلام است

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در آن مقطع آمریکا با نگاه نظام تک قطبی و سیطره دادن مکتب لیبرال-دموکراسی به عنوان تنها داعیه دار حکمرانی در جهان وارد عرصه جدیدی شد، اظهار کرد: در این مقطع ما یک چهره نظریه پرداز آمریکایی را می بینیم که می آید این تحولات را تئوریزه و مطرح می کند. بحث جنگ تمدن ها را مطرح می کند و می گوید با شکست کمونیسم در واقع به نفع سرمایه داری غرب و لیبرال-دموکراسی غرب شده است اما این نظام لیبرال-دموکراسی نمی تواند بدون یک دشمن در مقابل خود حرکت کند.

وی در ادامه تصریح کرد: او می گوید من کمونیسم را به عنوان یک حریف و دشمن تلقی نمی کنم اما الان باید غرب مقابل خودش یک مکتب و تمدنی را قرار دهد. پیشنهاد خود این تحلیلگر ایستادن مقابل اسلام است. ما در حدود ۴ دهه گذشته می بینیم که یک برهه اسلام هراسی در غرب طراحی شد و برخی از عناصر خود ساخته آنان بهانه را به دست آنان می دهد. مانند اقداماتی که القاعده انجام می دهد. در نهایت اسلام می شود دشمنی که باید با آن برخورد کرد.

متکی در ادامه با تاکید بر اینکه این ها ماموریت داشتند که در برخورد نظری با اسلام و تقدس زدایی از مبانی اسلامی باید آرام آرام حرکت کرد، افزود: آنها قصد داشتند اسلام را از حوزه حکمرانی جهان خارج کنند. به اعتقاد من طراحی یک جنگ صلیبی دیگر علیه اسلام شکل گرفت. در بعد فردی آدم خبیثی مثل سلمان رُشدی به میدان آمده و با نوشتن رمان سعی می کند ماموریت تقدس زدایی از شخصیت ها و بزرگان اسلام را مورد هتک حرمت قرار دهد.

آمریکا با به شهادت رساندن امام ما یک رهبر را از هدف قرار نداد بلکه مرجعیت هدف آنها بود

متکی با بیان اینکه حضرت امام(ره) در رصد شرایطی که در جهان به وجود آمد با انقلاب اسلامی این نکته را به دقت درک کرد بیان داشت: در ادامه امام آن فتوای تاریخی در مورد سلمان رشدی را داد و اجرای آن را به عهده عموم مسلمان گذاشت. سلمان رشدی نتوانست خود را از مسیر این تیر نجات دهد. در ادامه یک مسیر تشکیلاتی علیه اسلام شکل دادند. جهان اسلام را به دو بخش اسلام آمریکایی و اسلام ناب محمدی تبدیل کردند و سعی کردند با هجمه با جهان اسلام برخورد کند.

وزیر خارجه پیشین جمهوری اسلامی ایران در ادامه با تاکید بر اینکه در حرکت هایی که بعد جنگ ۱۲ روزه و در کودتایی که به تعبیر امام شهیدمان رخ داد دیدیم که نماد آشوب داخلی و جنگ شهری کاملا متفاوت شد، افزود: البته ما در فتنه ۸۸ گوشه هایی از آن را داشتیم که آمدند و نماد عاشورا را مورد اهانت قرار دادند اما این بار آتش زدن مسجد و قرآن توسط کسانی که سال ها آموزش دیده بودند را مشاهده کردیم.

وی در ادامه با بیان اینکه بنای آنها مقابله با همه مظاهر اسلامی در اینجا هست گفت: اینجا به اعتقاد من یک ماموریت صهیونیست ها این بوده که در قلب جهان اسلام جایی را تسخیر کنند و بعد ادعا کند که می خواهم اسرائیل بزرگ تاسیس کنم؛ به اعتقاد من ماموریت اصلی یهودیان صهیونیستی زدن ریشه اسلام بود نه اینکه صرفا یک سرزمین ایجاد کنند.

متکی با بیان اینکه دشمن مقدس ترین نماد مسلمانان که رهبر دینی است را مورد حمله قرار داد گفت: برخورد با امام شهید ما و به شهادت رساندن او در واقع از بین بردن یک فرد یا رهبر یک کشور نیست بلکه آنها مرجعیت را زدند. آنها آمدند رهبری دینی را بزنند. نمی‌دانم که ترامپ که مجری این نظریه و تئوری است خودش عقلش به این نمی رسد اما او پیاده کننده این ماجرا است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ما باید در این شرایط دو کار را در دستور اجرا قرار دهیم بیان کرد: اول ترور حضرت آیت الله امام خامنه ای را ساده و به عنوان یک حادثه خاص در ایران بررسی نکنیم. این ها آمدند برخوردی را ساماندهی کنند که برای جاهای دیگر ادامه دارد. وقتی وزیر دفاع صهیونیست ها و بعد آمریکا اعلام می کند که هر کس بعد از آیت الله خامنه ای رهبر ایران شود ما او را می زنیم نشان از استمرار طراحی شیطانی و هدف آنان است. چه باید کرد؟ راه را ۴۰ سال پیش امام پیش ما گذاشت. آن صدور فتوا در قبال آن عنصر خود فروخته صادر کرد. او هنوز نمی تواند راحت زندکی کند.

برخورد قاطع با آمران و عاملان جنایات آمریکا علیه ایران خواهیم داشت

وی در ادامه با بیان اینکه ما باید پیام روشنی را به غرب دهیم گفت: اولا باید آمران و عاملان این جنایت را مورد برخورد قرار دهیم. بعد از ترور شهید سلیمانی فضایی در کشور به وجود آمد. در جنگ ۱۲ روزه و ترور فرماندهان ارشد ما و اقدام به ترور مسئولان ما فضایی در کشور پیش آمد. یکجا این کلام مقام معظم رهبری را داریم که ترامپ مجرم است. چون خودش اعتراف کرد دستور به شهادت رساندن حاج قاسم را داده و قاتل هزار نفر در جنگ ۱۲ روزه است.

متکی با تاکید بر اینکه قوه قضائیه باید به میدان بیاید گفت: صادق ترین و امین ترین شاهد روی زمین شهادت داد که ترامپ مجرم است. جزم نتانیاهو سرجای خودش. برلی جنایت او یک تاریخ گواهی می دهد. قوه قضائیه باید وارد میدان شود. کار شجاعانه و بزرگی با درک عمیق این جنایت حضرت آیت الله جوادی آملی انجام دادند و صدور فتوا برای قتل ترامپ و کشتن نتانیاهو است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه آنها به دنبال این هستند که بگویند ما بزرگ دنیا و کدخدا دنیا هستیم گفت: منطقه ما که به لحاظ اقتصادی، سیاسی و فرهنگی یک منطقه راهبردی و استراتژیک است، بخشی را آنان در اختیار گرفتند. وقتی ایران به دلیل حرف حق خود ایستاد، آنان نپذیرفتند. آمریکایی ها می خواهند که ما از آنان تبعیت کنیم. از ۱۰ هزار کیلومتر آن طرف تر برای خودشان حق قائل اند که در منطقه ما دخالت کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه هدف دشمن پیروی ایران از خواسته های آنها است گفت: آنچه که امام (ره) برای ما در انقلاب به ارمغان آورد توسط رهبر شهید ما تئوریزه و اجرایی شد. در ۳۶سال رهبری در قالب برنامه های مختلف کشورداری و تعامل با دنیا تئوریزه کرد. ما باید پای حرف حق بایستیم. همان طور که پیامبر ایستاد.

تغییر موازنه در غرب آسیا آغاز شده است

متکی افزود: تکلیف ما ایستادن برای حق خود است. این مبنا را مردم ما با تمام وجود درک کردند. مردم می گویند چرا با ما اینگونه برخورد می شود. مردم نایستاده اند. این شب ها شکوه حضور مردم دو مفهوم دارد. اول ما در دل عزای خود را داریم و در بیرون از رزمندگان خود حمایت می کنیم.

عضو مجمع نمایندگان استان تهران در ادامه با تاکید بر اینکه آنها ایران را هیچ گاه نشناختند گفت: همان طور که آمریکایی ها بعد از انقلاب کوبا،مردم آنجا را نشناختند و شکست خوردند. تغییر موازنه قدرت در غرب آسیا شروع شده است. آنان فکر می کردند با یک دکمه کار تمام می شود. ریچارد مورفی شورای همکاری خلیج فارس را ایجاد کرد که پیوست افشا نشده آن این بود که شما باید تمام امکانات دفاعی و امنیتی را برای آمریکا فراهم کنید. ما می بینیم ناوگان دریایی و هوایی آمریکا در بحرین مستقر می شود. یا در قطر یا در کویت. این ها را برای که به وجود آوردند؟

وی در ادامه بیان کرد: نقشه راهی که برای ایستادگی ما و مقابله قهرمانانه فراهم شده دست آنان را رو می کند. حرف ما چیست؟ آمریکایی ها چه حقی دارند در این منطقه باشند. جا پای آنان را در هر پایگاه نظامی می زنیم. تمام پایگاه های آمریکا به واسطه ایران، عراق، یمن و حزب الله در حال زده شدن است. این بعد از جنگ نباید دوباره بازسازی شود. این باید میثاق جدید ما در مناسبات با کشورهای منطقه باشد. آمریکایی ها باید حضور خود در منطقه را جمع کنند.

متکی در ادامه با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی قدر قدرتی و شکست ناپذیری را تا قبل جنگ ۱۲ روزه به دنیال القا می کرد گفت: این بایستی به پایین کشیده شود.‌ امروز هیچ جای سرزمین اشغالی برای ساکنان آن امنیت ندارد. تمام مراکز امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل توسط پهپاد ها و موشک های ایران زده می شود.

نقشه راه ما در صورت گسترده شدن جنگ مشخص است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با تاکید بر اینکه کلام رهبر شهید راهبری خود را دارد افزود: برخی از مسئولان ارشد نظامی ما گفته اند که چند رده از فرماندهی در تمام حوزه های نظامی تعیین شده است. مگر می شود افراد تعیین شده باشند اما نقشه راه تعیین نشده باشد. نقشه راه کاملا تعیین شده است. یک اشتباهی را آمریکایی ها مرتکب شدند که عدم شناخت درست از ایران و محاسبه غلط بود. آنان مطمئن شدند که جمهوری اسلامی را نمی توانند ساقط کنند اما فکر کردند ما به این پیروزی نیاز داریم که رهبری ایران را بزنیم که دست به این جنایت بزرگ زدند. اما جنگ روشن است. اسرائیلی ها تهدید کردند که سفارت ما در لبنان را می زنند اما پاسخ را گرفتند که تمان سفارتخانه های شما هدف مشروع ما است.

وی در ادامه با بیان اینکه اگر آنها پایه جنگ را گسترده تر شده و وارد زیرساخت ها شوند نقشه راه ما مشخص است گفت: هنوز رزمندگان ما هدف ها را با اولویت نظامی و امنیتی در اسراییل تعریف کردند. در اولویت بعدی هیچ جایی در سرزمین ها اشغالی امن نخواهد بود. تمام امکانات آنان در عرض کوچکی که غصب کردند وجود دارد اگر مختل شود چه کار می خواهند کنند؟ آنان حتی راه فرار از دریا هم‌ندارند. فرودگاه آنان هم بسته است. حرف نادرستی ترامپ زده که ما کشتی را اسکورت می کنیم. خود ناوهای شما در امان نیستند.

متکی در ادامه بیان کرد این یک جنگ حیات و ممات است و گفت: ما در نقطه عطف تاریخ در برابر کسانی ایستادیم که قسم خورده اند اسلام را نابود کنند. دیپلماسی زمانی در خط مقدم جلو می رود. وقتی در دور دوم ‌مذاکرات بچه های ما و هیات دیپلماتیک ما دست خالی از ژنو برگشت یعنی دشمن فقط دنبال رکب زدن است. هم در دور قبلی و هم در این دوره. در اینجا فرماندهی از حوزه دیپلماسی به حوزه میدان سپرده می شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر اینکه اکنون فرماندهی میدان است که نحوه تعامل با دشمن را تعیین می کند گفت: تعاملات دیپلماتیک ما الان بایستی تبیین شرایط باشد. اعلام مواضع به حق ایران در این دفاع باشد. توجیه کشورهای منطقه و دور از منطقه مهم است.‌تماس وزیر خارجه با همتایان خود بسیار مهم است. اکنون که در میانه میدان هستیم هیچ کس حق ندارد بگوید آنان متوقف کنند ما هم‌متوقف کنیم. خارج از پازل میدان نباید عمل کرد.

ثابت کرده‌ایم اهل تعامل هستیم تا زمانی که دشمن به میدان جنگ بیاید

وی در ادامه بیان کرد: ما در تاریخ نشان دادیم اهل تعامل هستیم اما الان در میانه میدان جنگ هستیم. با اطمینان قلبی امام ما گفتند ما پیروزی هستیم با تمام وجود می گوییم ما پیروز هستیم. مردم و مسئولان دولتی و رزمندگان مسئولیت خود را به شکل عالی انجام می دهند.

متکی با بیان اینکه دولت با تمام توان در میدان است گفت: امام ما را شهید کردند. حرکت صدها هزار نفری در کشمیر و آن سوی دنیا برای او راه می افتد. مردم در پنج شب صحنه هایی خلق کردند که هیچ‌جای دنیا ما این روحیه را نمی بینیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه آمریکا یک لایه پنهان حکمرانی دارد که او می گوید چه کند افزود: حزب دموکرات و جمهوری خواه مجری این لایه پنهان هستند. اما به نظرات مردم نیاز دارند. باید مردم خود را اقنا کنند. شما دوره قبلی ریاست جمهوری آمریکا را ببینید. برای اقتصاد آمریکا در آن دوره خیلی کار کرد. اما چرا در دوم انتخاب نشد چون در سیاست خارجی شکست خورد. ما در حساس ترین نقطه عطف تاریخ ملت و کشور و اعتقادات و تمدن خود هستیم. انتخاب گزینه درست که ایستادن و مقاومت در برابر دشمن است تحولات جدیدی را رقم می زند که دشمن توان مقابله با آن را ندارد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha